tråkigt

fan va tråkigt jag har det!
Nicole och bella är i kista och kollar på bio och lollo är i norrtälje, pao ligger hemma och är sjuk, embla är på skidresa lång bort åt helvete, jasse är nog förmodligen med viggo. Och har ingen aning om vad alla andra gör men whatever, jag ruttnar!
Väntar på att Nicole och Bella kommer hem så jag kan träffa dom! Jag och nicole ska nog förmodligen sova hos bella ikväll men vad som händer innan har vi ingen aning om.. Något skoj förhoppningsvis =)


min fina mamma idag :)

Pusss / Erica

hinner inte skriva nu!

Hello. hinner inte skriva nu, ska iväg på kalas hos min kusin som fyller år, sen ska jag nog träffa några söta vänner. men inget riktigt bestämt ännu.
ni får lite bilder från igår och i förr går.


min fina fina vän nicole.


våra pannkakor :)


jag och nicole älskling


heeey

hejsan!
så nu har jag precis kommit hem! först var jag på nova med tjejgruppen och hade ansiktsspa, lovely. Med avokade i ansiktena och massa krämer, nu känner jag mig super len och fräsch. Efter det drog jag till kyrkan, där träffade jag tess moa och emelie, så dom var jag och marcus med! Super härligt att träffa dom igen, har verkligen saknat dessa människor. Idag slutade vi skolan klockan 12 så då drog jag och nicole hem och gjorde vofflor och bakade jätte goda cocosbollar, yummie. som vi sen tog med och bjöd tjejgruppen på, visst e vi snälla? :)
Jag har bestämt mig nu för att börja planerna lite mer vad jag ska göra i veckorna framöver, även fast jag tycker det är skönare att ta dagarna som dom kommer och bara göra det jag känner för, men det skulle nog kunna bli bra att planera lite mer ;) eller vad tror ni? så jag alltid vet vad jag ska göra.


jag och chicka i somras.

Förresten! Idag var det jätte fint väder, nästan så man tror att våren snart börjar komma!

Puss! / Erica

hm

hejsan

Idag har jag varit med nicole, pao och lollo :) mysigt, efter skolan gick jag pao och nicole till centrum och köpte ben and jerrys, och sen drog vi hem till pao och satte oss och kollade på barnfilmen "upp" någon som sett den? :p
gullig och rolig film  :) och typ i slutet på den filmen kom lollo, sen kollade vi på "28 dagar senare", men den var lite för läskig för min del, så kollade i kudden och höll för öronen på de läskiga scenerna. haha. sen drog jag och nicole hem, och sen gick jag och mamma till centrum och handlade lite och hämtade ut ett paket från hm, men det var inga roliga saker, en topp och leggins, annars vare bara till mamma... men det var fint iallafall!
nu ska jag plugga förfan!! spanska och matte. skjut mig?


jag i somras, vill ha sommar vill ha sommar!

/ erica

fucking -23 grader här!

Seriöst asso det e helt sjukt, kolla vädret. hela helgen det har varit kaos med vädret, man har inte ens kunnat gå ute utan att bli is. Men idag det e sol, men endå skit kallt. jaja jag ska börja fixa mig nu, sen ska jag gå och möta nicole sen så blir det skola. Efter skolan vet jag inte vad som händer,
pusspuss <3 - Erica

byebye

hello. väntar på att nicole och hennes syster nadin ska komma och hämta mig, sen skjusar nadin oss till nova. Och sen är vi väl där. vetinte vad som händer senare ikväll, men det lär vi märka.
vad ska ni göra ikväll? fest? lugn hemmakväll?

puss! / ERICA

...

hello. vetinte vad som händer idag, men tror jag åker med mina fina vänner till kista. Annars blir det nog bara nova, nu ska jag duscha. vi ses puss


min och emirs sko :p

/ erica


godmorgon

sovit gott?
Det har inte jag... Jag har legat vaken mer än halva natten och haft ont i halsen och vart snorig. Så vet inte riktigt hur det blir idag, ännu en till dag hemma? jag ruttnar.
Nu ska jag fixa lite grejer, ses snart pöösss - Erica

godnatt

ja när man son sagt bara sitter hemma en hel kväll blir man rätt uttråkad och trött. Därför ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på tv eller film.


skolavslutningen 09. vill ha sommar!
och det kan jag inte vara ensam om?!

pöss - erica

så vad gör man nu då

vad gör man när man inte får gå ut?
sittet hemma och chattar med tråkigt folk som också sitter hemma, eller?
Oh fan va ß att sitta hemma, känns som det är det enda jag gjort hela veckan, det suger!
Imorgon e jag ute, promise. Om inte mamma får damp, men det hoppas jag inte!
Nu ska jag ut en snabbis och ringa lite, hörs!


jasse embla nicole jag och natha när vi hade tagit svinsprutan.

Pööössss - erica


hembakad pizza

yeah det är det vi ska göra nu, mamma och jag. Vi ska baka våra egna pizzor, undra hur det kommer se ut?
Nadin hämtade nicole för typ en timme sen, och då skulle hon till nova, som det ser ut nu får jag inte gå ut ikväll alls, mamma tycker jag ska va hemma eller följa med hem till mormor och morfar, men jag ska ta ett rejält snack med henne snart ;) haha det där lät ju allvarligt.
Nu ska jag hjälpa till innan jag får pizza deg kastat i huvet...



jag och nicole. min pluttis bär mig som ni ser, dock om ni inte e blinda. men isf kan ni läsa!

pöööössss Erica


vi vill ha sommar nuuuuuu!!!

hellu nu sitter jag och erica hos erica hahaha, erica är sjuk så jag kom hit efter skolan för att ta hand om henne, visst e jag snäll, vi har precis gjort smoothie och sen vet jag ej vad vi ska göra, men nu ska jag dra ha så kul puss och kram Ν&Ε


möta upp henne ↓



kommer snart pööösss - Erica


rubrik

Har sjukt tråkigt, har precis kollat på lite filmer och bläddrat igenom lite kanaler.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, men tror det blir att tvätta en omgång tvätt till och plocka in lite disk i diskmaskinen. 





what should I do?
pööösss - erica

en snabbis iväg till skolan

Hello!
NU måste jag skynda mig lite, lovade natha att jag skulle vara i skolan till halv, och ja det blir lite tight nu, men visst klart att jag hinner. Ska dit och hämta lite böcker så jag kan plugga här hemma och hälsa på mina små sötsaker.
Jag skulle egentligen klarat av att gå till skolan idag, för så hyfsat bra mår jag, men jag ville egentligen endast  gå dit för att kunna få gå ut ikväll, men mamma sa att det spelar ingen roll om jag är hemma eller inte, jag måste endå vara hemma ikväll och ta det lungt. Men vi får se hur det går med det, kanske blir att jag får gå till nova iallafall och bara chilla, inte ut på nått party iallfall. Hur som helst en lung kväll tror jag!


natha och jag long time ago.

puss och kram - Erica

pöösss

Hello :)
Vad gör ni ? :p
Jag gör inte mycket alls, ska bara skriva en sista gång sen ta en dusch och sen kolla tv och somna tidigt!


josse jag bella emma nicole och pao :)


party people ;)


vänner :)


jag och lollo :)


jag och jasse


jag och nicole =)

puss och godnatt på er alla ♥

boring

look through some old photos, haha


adrian oskar jonte embla jasse pao hanna nicole och jag


nicole och jag


pao jasse ida jag jonte embla astrid moa hanna nicole adrian och marcus


hanna pao natha marcus jasse jag nicole och moa


jasse moa nicole hanna marcus jag och pao


jasse lisa moa pao jennie hanna jenni ida jag och nicole


natta jag anna och amanda

 
jennie och jag


nicole och jag innan chris brown konserten =)


moa pao jag nicole jasse och hanna

nu ska jag kolla klart på sex and the city. see you ♥ erica

sick

hello
Är hemma idag igen, mår inte så bra.
Igår var vi som sagt var i Romme, det var faktiskt inte så kul, tycker jag. Jag var typ sjuk tror jag, så jag frös hur mycket som helst, hade ont i hela kroppen och var trött som fasen. Men några åk vart det, sen tog jag jenni och nicole liften upp och la oss uppe i en stuga och typ sov i två timmar, det var sjukt skönt, men sen kom en bunt hästar ner och väckte oss och ville att vi skulle åka med dom, så vi åkte ned med dom, sen orkade jag och jenni inte åka med så vi lämnade in våra skidor och satte oss och chillade, sen så kom alla andra ned och då lämnade dom in sina skidor och så drog vi till bussen och satte oss där.
Och sen åkte vi hem, inte mycket mer om det. jag har ju som nicole sa alla bilder på min kamera, men nu efter många försök så funkar det inte att ladda in dom på dator, men jag ska fortsätta var så teknisk som möjligt, sen ska jag sätta på en film och lägga mig i soffan och chillia lite.


pao nicole och jag, förra veckan typ



Mina fina vänner :)


puss och kram så länge. - erica ♥

trööööt!!!

hej kom typ nys hem från rome, hade fett kul men det var så jä*la kalt att man typ dog, jag e fett stolt jag har bara åkt 3 gånger i hela mitt liv och jag ramla bara en gång och det var fett pinsamt för jag var nästa nere så bara råkade jag sätta skidorna på varandra så att jag ramla och kicka mig själv i ansiktet men det var inte så farligt ;D fottorn laddar jag upp så fort erica har laddat upp dom för vi tog med hennes kamera :)


asså våra 9:or är fan inte normala dom åkte så där ner för svarta backen:o
jag frös ihjäl när jag hade fett mycket kläder på mig sen så ser man dom här mongorna:p

NU E VI HÄR

Hello
Idag har jag varit sjuk, men träffade endå nicole efter skolan, såklart?!
Vi gick runt i centrum i ungefär tre timmar för att köpa allt vi skulle ha, vi åker ju till Romme imorgon med skolan, så det ska bli riktigt kul. Hon sover hos mig inatt, för vi ska samlas i skolan så tidigt imorgon, kvart i 6, men vi kommer vara där något runt 5, haha. Vi ska träffa lite folk först vettni ;) Vi köpte iallafall massa godsaker som vi ska smaska på på vägen dit och hem. Har någon av er vart i Romme, eller ska dit iår? :)
Nu sitter vi iallfall brevid varandra vid varsin dator och nördar sönder, försöker hitta lite bilder från när vi var där förra året men hittar inte dom...


här är våran lilla matsäck, sen ska vi ju ha med oss lite frukt och någon varsin macka :)

Sen ska vi baka rocky road så fort min kära mor kommer hem, någon av er som ätit det? Sjukt gott!

Vi hörs efter vi bakat, puss från oss ♥




...

Hallo!
Vi orkar inte blogga när vi inte har något vettigt att skriva om, så vi kommer endast skriva när vi har något att skriva om.


Grym låt




Jag, Nicole och Low Low =)

puss och kram så länge! / Erica ♥

emblush and the gang

Ni allihoppa måste kolla in våra härliga filmer!

Ettan


tvåan


Besök och kommentera!

good girls go bad

Hej.
Imorse när jag vakna drog jag hem till jasse och drog iväg och åkte pulka med jasse viggo hennes mamma och några av hennes vänner och kusiner. Haha vi åkte typ två åk sen vart det kallt, så jag viggo och jasse drog hem till viggo och tog det lungt. Sen kom lollo dit och då badade vi jaccuzi, eller vad det nu heter. Vibadade i tyå två-tre timmar :p Det var jätte mys, lollo fottade massa också men hon kan lägga in dom på datorn först på fredag när hon kommer till sin mamma, så har inga nya roliga bilder nu, sen åkte jag och lollo hem till henne och sen åkte jag hem. Och nu sitter jag här och drygar mig, e på dåligt humör, e trött och ja...
Så snart ska jag gå och ta en dusch och sen lägga mig i sängen och kolla på tv.



Vi hörs, någon gång. kanske imorgon, kanske inte

 - erica

godmorgon

Godmorgon alla nära och kära
Hur är det mer er?
Jag har precis kommit upp ur sängen, e fortfarande lite trött. men Vafan
Idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Hoppas det händer något kul iallfall .

Men nu ska jag ta en dusch, innan jag hittar på något!


tess och jag i somras. saknar dig grovt

puss / erica

godmorgon :D

hej vakna typ nyss och har precis klett på mig för snart så kommer natha till mig och då möter vi josse i centrum och kanske träffar embla och några:D men ska sminka mig nu hör av mig senare
Lööve Nicole


jag och chicka:D


god natt

Godnatt.
Nu är det dags att hoppa i säng, börjar bli lite trött..
Ikväll har jag inte gjort så mycket, varit på nova och haft skoj med massa vänner :) Och så hittar vi självklart alltid på massa bus :p haha.

NU ska jag gå och lägga mig innan jag kommer på något annat jag ska göra. puss!


egzon och jag för nån dag sen.

puss och godnatt

trrrööööttttt!!!

hej kom nyss hem från josse, jag natha josse adrian och anton var där vi hyrde en skräkis som var fett bra sen så chilla vi bar och sen vid 12 så kom nathas mamma och hämta oss, imorgon ska jag nog träffa natha och josse :D men ska gå och lägga mig nu  god natt
Löööve Nicole

fredagsmyyys

Hej!
Idag blire fredagsmys! Fyfan va härligt med helg, har inga planer för helgen ännu.
Ingen av oss har så mycket tid för att hinna blogga, men ibland så ;)
Nu måste jag iallafall börja dra mig åt skolan, för att inte komma försent.


emma och jag för länge sen. vi e helt sjuka

xoxo - Erica

kladdkaka:D

hej kom nyss hem från nova, hade skit roligt där först så var alla i danssalen och spela in non film skit roligt:D sen så drog typ all så då bakade jag erica pau bella och lollo kladdkaka och åt den med gredden men sen så smetade bella gredde på lollo så hon tog hela skålen och bara kasta på henne och det kom på hella nova överallt och då var vi tvungna att städa upp det sen så gick vi in till dansalen förutom erica för hon drog hem, och sjöng jag hållde på att dö bella och pau var så jävla duktiga så att jag dog jag önska värkligen att jag hade fin röat:( men sen så drog jag hem med pau men nu ska jag äta hej då :D
Löööve Nicole



lollo erica pau jag och jasse

lollo erica bella och jag


hatar vintern!!!

helloj, ska bäretta lite snabbt vad som har hänt idag, först i skolan hände det inget cpesielt eller not sen så efter skolan så drog jag till bitte och dom och va med dom sen så skusa dom hem mig och då hoppade jag in i duchen snabbt sen så satte jag mig på datorn och laddade upp fotorna från karros fest det va typ 200 st fett drygt dom finns på facebook om ni vill se dom och sen så såg jag att jag hade fått mina rosa hörlurar som jag hade bästellt fär nån vecka sen och nu ska jag plugga lite har no prov imorgon.
Löööve Nicole



så ser mina hörlurar ut :)


här är några fotton från karros middag :)


jag och pau

jag och erica

pau erica och jag

jag och lollo

jag natale och marije

alla söta tjejer

kan inte gråta mera, har tagit slut på tårar

Hejsan
Mitt internet håller på att krångla, blir så trött. Men nu lånar jag iallfall mammas dator en snabbis.
Idag har jag inte gjort mycket alls, drog till skolan sen hem, det var typ det, inte mycket mer. Sen gick jag bara hem och la mig i soffan och kolla tv. Är typ sjuk, eller något. Mår inge bra alls. Tror att jag stannar hemma imorgon, om jag mår som jag mår nu imorgon bitti.
Men whatever. Hur är det med er?

Satt och kollade igenom lite gamla bilder som jag lagt in på mammas dator.


derrick sam kubi sina och nicole. länge sen

skriver nog en gång till ikväll om inte internet dör...
xoxo - Erica

bad boys

hej kom nyss hem från nova, idag har det vell varit en väldigt triss dag i skolan för jag var så jävla deppig sen så när vi drog till nova så blev jag på bättre humör, vi gjorde inte så mycket där men jag spela biljard med tale och pau sen så satte sig jag pau tale marije och sebbo och snacka om pmm och så sen så drog vi hemmot och nu vet jag inte vad jag ska göra men ska snart ladda upp bilderna från karros middag och så moste bara hitta kameran:)
Lööve Nicole



här är lite fotton som marije tog på pmm

jag och tale inan pmm


mina söta tjejer på väg till pmm

jag och jenni på väg hem från pmm

tale jag och jenni på väg hem från pmm

ive never felt this way before

Hello
Idag har jag inte gjort så mycket, försov mig imorse och hade skit ont i huvudet. I skolan filmade vi in med emblas kamera massa när vi dansade och häll på att muppa oss :p haha.
Efter skolan drog vi till nova, käka godis och kolla på tv. Sen har jag nog inte gjort mycket mer idag.
Orkar inte skola...


jag i lördags på golden night.

puss och godnatt / erica

RSS 2.0